فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور گفت: متهمان سرقت به عنف گوشی موبایل در کمتر از ۴۸ ساعت در نیشابور شناسایی و دستگیری شدند.
به گزارش اختر شرق؛ سرهنگ علیرضا حسینعلی زاده فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور گفت: در پی تماس یکی از شهروندان با مرکز ۱۱۰ مبنی بر اینکه افرادی با دو دستگاه موتورسیکلت پس از تهدید شهروند، یک دستگاه گوشی موبایل وی را در محدوده پارک لاله سرقت کردهاند، بلافاصله مأموران کلانتری ۱۳ قدس به محل اعزام شدند.
وی افزود: با حضور مأموران و انجام بررسیهای اولیه مشخص شد تعداد چهار نفر با دو دستگاه موتورسیکلت پس از تهدید پسر نوجوان، گوشی موبایل وی را سرقت و از محل متواری شدهاند.
فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور بابیان اینکه مأموران دایره تجسس کلانتری با اشراف اطلاعاتی کلیه متهمان را شناسایی و پس از هماهنگی قضایی طی دو مرحله عملیات ضربتی هر چهار متهم را در کمتر از ۴۸ ساعت دستگیر کردند، خاطرنشان کرد: متهمان در مواجهه با ادله و مستندات پلیس به بزه انتسابی و همچنین یک فقره سرقت به عنف گوشی شهروندی دیگر در محدوده پارک باهنر اعتراف کردند.
خبرنگار: سید روحالله حسینی