مدیرعامل شرکت گاز استان گفت: خراسان رضوی با برنامه گازرسانی به ۲۶ هزار خانوار روستایی و ۹۶۰ واحد تولیدی و صنعتی در سال ۹۹ به عنوان استان پیشگام و بهرهور حوزه گازرسانی روستایی و صنعتی کشور شناخته میشود.
به گزارش اختر شرق؛ حسن افتخاری در حاشیه بازدید از بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران اظهار کرد: برنامه شرکت گاز استان در سال ۱۳۹۹ منطبق بر برنامههای اقتصاد مقاومتی وزارت نفت و شرکت ملی گاز ایران تدوین شده است. به طوریکه در برنامه اول اقتصاد مقاومتی و در بعد گازرسانی به روستاها، گازرسانی به ۲۶ هزار خانوار جدید روستایی در برنامه قرار گرفته است.
وی با بیان این مطلب که این میزان بیشترین سهم از برنامه گازرسانی شرکت ملی گاز ایران به خانوارهای روستایی کشور است، عنوان کرد: مطابق برنامهریزی و مطالعات فنی و مهندسی انجام شده روستاهایی در برنامه گازرسانی قرار گرفتهاند که دارای بیشترین خانوار و در نتیجه بیشترین توجیه اقتصادی هستند. بهنحوی که اصل بهره وری مدنظر بوده و با انجام این مهم در پایان سال تعداد خانوار روستایی تحت پوشش گاز طبیعی استان خراسان رضوی به رتبه اول کشور تبدیل خواهد شد.
مدیرعامل شرکت گاز استان خاطرنشان کرد: ضریب برخورداری روستایی خراسان رضوی از نعمت الهی گاز در سنوات نهچندان دور از میانگین کشوری کمتر بود که این موضوع بهعنوان یکی از گلایههای وزیر محترم نفت در برخی جلسات مطرح شده بود.
وی به برنامه برنامه دوم اقتصاد مقاومتی شرکت ملی گاز ایران با موضوع گازرسانی به ۷۱۲۲ واحد صنعتی اشاره کرد و گفت: در استان خراسان رضوی گازرسانی به تعداد ۹۶۰ واحد هدفگذاری شده که در این حوزه هم خراسان رضوی دارای بیشترین سهم میباشد. مصمم هستیم در سال ۹۹ که توسط مقام معظم رهبری به عنوان سال «جهش تولید» نامگذاری شده است نقش و مسئولیت خود را در راستای تحقق شعار سال با گازرسانی به این تعداد واحد تولیدی و صنعتی ایفا کنیم.
افتخاری مطرح کرد: کسب موفقیتهای پیدرپی توسط استان خراسان رضوی که البته در تمام استانهای کشور نیز مصداق دارد؛ مرهون حمایتهای مدیران ارشد شرکت ملی گاز ایران و تلاش و همت شبانه روزی همکاران، پیمانکاران و مشاورین فعال استان است.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی به موضوع منابع انسانی اشاره کرد و گفت: در کنار فعالیتهای توسعهای و حتی قبل از آن باید مهمترین سرمایههای شرکت که سرمایه انسانی است مورد توجه قرار گیرد. استان خراسان رضوی در این راستا نیز مطابق با سیاستهای ابلاغی شرکت ملی گاز ایران اقدامات خوبی را انجام داده و با کمک این سرمایههای ارزشمند در راستای صیانت و نگهداشت بهینه تاسیسات و تجهیزات برنامه ریزی و اقدامات لازم را در دستور کار قرار داده است.
وی افزود: در حال حاضر بیشترین میزان شبکه گازدار کشور با ۳۶ هزار کیلومتر در استان خراسان رضوی وجود دارد و از نظر تعداد مشترکین نیز خراسان رضوی با دو میلیون و ۴۴۰ هزار مشترک پس از استان تهران در رتبه دوم قرار دارد.
افتخاری به برنامههای مدون شرکت گاز استان در زمینه نگهداشت و صیانت از تاسیسات عظیم گازرسانی خراسان رضوی به ویژه در مرکز استان نیز اشاره کرد و گفت: یک میلیون و ۲۰۰ هزار مشترک گاز در شهر مشهد مقدس وجود دارد که به تنهایی از تعداد مشترکین ۲۵ استان کشور بیشتر است.
وی ادامه داد: این مهم وظیفه و مسئولیت ما را در نگهداشت بهینه تاسیسات دو چندان میکند. ضمن اینکه تحولات دیجیتال و پیشرفت در فن آوریهای روز ایجاب میکند تا در افزایش کیفیت خدمات به مشترکین هم برنامه ریزی مدونی را انجام داده و با استفاده از روشهای جدید و به روز نسبت به ارائه خدمات اقدام کنیم.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی در پایان گفت: پروژه Hot billing و مرکز ارتباطات مردمی، پروژه راهبری امداد متمرکز، گسترش خدمات غیر حضوری و راه اندازی سامانه تلفن ۱۸۹۴ استانی که در حال تبدیل شدن به تلفن ۱۵۹۴ ملی است بخشی از پروژههای شرکت گاز خراسان رضوی است که مشابه دیگری شرکتهای گاز استانی کشور در حال انجام است.