دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی استان گفت: نهادهای درگیر در بحث طرح مثلث اقتصادی و معینهای اقتصادی در جنوب استان شامل تربت حیدریه و جنوب استان اقدامات بسیار خوبی را انجام داده اند، شرق استان رتبه دوم را دارد، غرب که از نیشابور شروع میشود عملکرد خوبی نداشتهاند و شمال هم در ردههای آخر هستند و متاسفانه در نیشابور اتفاق قابل قبولی نیفتاده و از عملکرد آن رضایت نداریم.
به گزارش اختر شرق و به نقل از روزنامه خراسان؛ علی اکبر لبافی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی نیشابور که با حضور اعضای شورای اداری و معینهای اقتصادی در محل فرمانداری این شهر برگزار شد، عنوان کرد: شش گام و ۴۰ برنامه عملیاتی برای اجرای این طرح تدوین شده است.
وی ادامه داد: در این زمینه برای هزار و ۱۰۰ روستا طرح کسب و کار آماده شده و برای ۳۰ درصد روستاها کارت اهداف که برنامههای راهبردی برای آن روستا و اطلاعات لازم را شامل میشود، صادر شده است.
وی با بیان این که یکی از اهداف این طرح نرم کردن قوانین سخت و دست و پا گیر کسب و کار (مربوط به سال ۵۴) است، خاطر نشان کرد: متاسفانه ۴۰ درصد منابع و سپردهها از استان خارج میشود در حالی که در استانهای دیگر برعکس است.
لبافی با اشاره به این که نقش معین ها، اعتمادسازی و تسهیلگری است و مهمترین اصل و مانع در فرایندها بحث اعتمادسازی است، تصریح کرد: از فولاد خراسان به عنوان یکی از معینهای دارای ظرفیت توقع میرود تا شعاع ۷۰ کیلومتری خود را آباد و ارتباط بین معینهای دیگر را برقرار کند.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری نیشابور نیز در این جلسه گفت: نیشابور پنج معین اقتصادی دارد که برای اجرای طرحها نیازمند صدور سریع مجوزهای لازم هستیم.
احمد بوژمهرانی عنوان کرد: ۲۰ تفاهم نامه به ارزش ۹۷۰ میلیارد ریال توسط معینهای اقتصادی منعقد شده که در چهار ماه اخیر نیز چهار تفاهم نامه به ارزش یک هزار و ۵۸۰ میلیارد ریال به امضا رسیده است.
سرپرست فرمانداری نیشابور نیز در این جلسه گفت: در استان به واسطه ویژگیهای خاص و ظرفیتهای نیشابور انتظارات بالاست.
علیرضا قامتی در پایان گفت: نباید برای تامین منابع مالی نگاهمان فقط به بانکها باشد و لازم است پس از پیدا کردن زبان مشترک بین نهادهای مسئول و معینهای اقتصادی سرعت انجام کار را در پروژهها تسریع بخشیم.