مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: سطح زیر کشت ذرت علوفه ای با توجه به نقش مهم آن در چرخه غذایی دام در این شهرستان از ۵۱۰ هکتار در سال گذشته به ۵۶۵ هکتار در سال جاری افزایش یافته است.
به گزارش اختر شرق؛ علیرضا هاشم آبادی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با بیان اینکه سهم ابلاغی کشت ذرت شهرستان جوین در سالی جاری ۵۰۰ هکتار است، مطرح کرد: امسال سطح زیرکشت ذرت علوفه ای با افزایش ۵۵هکتاری نسبت به سال گذشته به ۵۶۵ هکتار رسیده است و پیش بینی میشود با میانگین برداشت هر هکتار ۵۰ تن نیز حدود ۲۸ هزار تن ذرت علوفه در شهرستان تولید شود.
هاشم آبادی با اشاره به اینکه کل بذر مصرفی در ۵۶۵ هکتار ذرت نیز ۲۳ تن است، عنوان کرد: اغلب بذر کشت شده از نوع ۷۰۴ و برکت ۲ و۳ است که به روش های کودکار بذرکار و پنوماتیک کشت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی جوین با بیان این مطلب که حدود ۸۰۰۰ راس دام سنگین و ۱۴۰هزار دام سبک در شهرستان وجود دارد ، تصریح کرد:افزایش سطح زیرکشت ذرت علوفه ای می تواند نقش بسزایی در تامین خوراک دام و افزایش تولیدات فرآورده های دامی و لبنی در شهرستان داشته باشد.
وی گفت: کاهش هزینه های تامین علوفه دامداران، بالا بردن میزان تولیدات شیر و گوشت در شهرستان و تامین علوفه تازه و با کیفیت بالا از دیگر مزایای کشت ذرت علوفه ای است.
هاشم آبادی در پایان خاطرنشان کرد: ذرت یکی از محصولات کشاورزی پرمصرف در ایران است که گرچه کشت ذرت در کشور در بخشهای مختلفی دنبال میشود اما این میزان کشت جوابگوی نیاز داخلی نیست و به ناچار باید بخشی از نیاز داخلی از طریق واردات تامین شود.