رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان جوین گفت: به منظور پیشگیری از شیوع بیماریهای مشترک بین انسان و دام و رعایت پروتکلهای بهداشتی، ذبح تمامی دامها در روز عید قربان درشهرستان جوین فقط درکشتارگاهها انجام میشود.
به گزارش اختر شرق؛ رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان جوین با بیان اینکه ذبح دام در عید قربان در این اشهرستان باید طبق پروتکلهای بهداشت فردی و اجتماعی و رعایت هشدارها مبنی بر پیشگیری از انتقال ویروس کرونا و تب کریمه کنگو انجام شود، عنوان کرد: برای پیشگیری از هر گونه آلودگی و انتقال بیماری مشترک بین انسان و دام و برابر هماهنگیهای به عمل آمده در روز عید سعید قربان کشتارگاهها دام شهرستانها، دامهای قربانی شهروندان را به صورت رایگان و تحت نظارتهای شرعی و بهداشتی دامپزشکی کشتار میکنند که لازم است مردم و شهروندان از این ظرفیت به منظور حفظ سلامتی خود، خانواده و جامعه بخوبی استفاده کنند.
عباس محمد زاده گفت: توصیه میشود مردم دام قربانی خود را در کشتارگاه ذبح کنند و درصورتیکه ناچار به ذبح دام در منزل هستند قبل از شروع ذبح هماهنگیهای لازم را با اکیپهای ثابت و سیار شبکه دامپزشکی شهرستان به عمل آورده تا قربانی دام با شرایط شرعی و بهداشتی مدنظر دامپزشکی انجام شود و در اینصورت پس از نگهداری لاشه دام به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال، گوشت قربانی توزیع شود.
محمدزاده از ساماندهی اکیپهای ثابت و سیار دامپزشکی در روز عید سعید قربان خبر داد و تاکید کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و همزمانی عید سعید قربان با تشدید دمای هوا و آغاز فعالیت بندپایان و حشرات در بین دامها، کارشناسان این اداره با حساسیت بیشتر نسبت به سالهای گذشته کار بازرسی بهداشتی از لاشه دامهای قربانی را در دستور کار خود قرار داده و شایسته است شهروندان در این زمینه با کارشناسان دامپزشکی همکاری لازم را به عمل آورند.
رئیس شبکه دامپزشکی جوین در پایان خاطرنشان کرد: شهرستان جوین درای دو کشتارگاه فعال و حدود هشت هزار دام سنگین و ۱۴۰ هزار دام سبک میباشد.