مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: ترویج کشت گیاهان دارویی از جمله زیره و زعفران، گل محمدی و… گامی برای حرکت به سمت توانمندسازی بانوان روستایی و افزایش اشتغالزایی و کشاورزی پایدار است.
به گزارش اختر شرق؛ علی اکبر قارزی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با بیان اینکه کشور ما در شرایطیست که از تمام ابعاد در تحریم بسر میبرد و باید از تمامی ظرفیتهای داخلی برای رسیدن به خوداتکایی نهایت استفاده را ببریم، عنوان کرد: استفاده از گیاهان دارویی در کشور قدمت زیادی دارد و از دیرباز تا امروز مورد توجه همه مردم قرار گرفته است.
علی اکبر قارزی با اشاره به اینکه کشت گیاهان دارویی میتواند گامی به سوی اشتغالزایی بانوان روستایی باشد، تصریح کرد: کشت گیاهان دارویی میتواند علاوه بر اشتغالزایی باعث افزایش توان اقتصادی در روستاها شود و این در حالی است که در حال حاضر ۳۱۲ هکتار از اراضی قابل کشت شهرستان جوین به کشت گیاهان دارویی همچون زیره سبز و سیاه، گل گاوزبان، خاکشیر و سیاهدانه اختصاص یافته است.
قارزی بیان کرد: گیاهان دارویی یکی از منابع خدادادی است که در شهرستان جوین به دلیل آب و هوای مناسب به صورت خود رو رشد میکنند و با توجه به اینکه این گیاهان برای رشد نیاز چندانی به منابع آبی ندارند سبب شده تا در بسیاری از عرصهها رشد یابند.
لازم به ذکر است؛ امروزه استفاده از گیاهان دارویی همچنان جایگاه خاصی دارد، گیاهانی که به صورت دم نوش، مرهمی بر دردها میشوند و سالهاست این گیاهان دارویی به عنوان گیاهان دارویی، ادویهای و بهداشتی مورد استفاده قرار میگیرند.