کاهش ۴۰ درصدی تولید انجیر در بردسکن
کاهش ۴۰ درصدی تولید انجیر در بردسکن

رئیس اداره جهاد کشاورزی بردسکن گفت: این شهرستان غربی خراسان، قطب تولید محصول انجیر استان است ولی سرمازدگی سال گذشته، گرمای بیش از حد هوا و خاموشی چاه موتورهای کشاورزی، تولید این محصول را در بردسکن نسبت به سال گذشته، ۴۰ درصد کاهش داد.

به گزارش اختر شرق، علیرضا مهمیز در این باره عنوان کرد: سطح زیرکشت باغات انجیر بردسکن، ۲۰۰ هکتار است که ۱۸۰ هکتار آن، بارور است.

وی ادامه داد: پارسال میانگین از هر هکتار، سه تن انجیر برداشت شد که امسال این رقم، به ۱/۸ تن در هکتار، کاهش یافته است.

رئیس اداره جهاد کشاورزی بردسکن با اشاره به اینکه پیش بینی تولید امسال انجیر در این شهرستان، ۳۲۴ تن می‌باشد که با احتساب قیمت هر کیلوگرم ۱۵ هزار تومان، چهار میلیارد و ۸۶۰ میلیون تومان درآمد نصیب کشاورزان می‌کند، تصریح کرد: انجیر سبزه، رقم تجاری مرغوب بردسکن است که ۶۰ درصد به صورت تازه‌خوری و ۴۰ درصد بصورت خشکبار، مصرف می‌شود. اشتغال‌زایی انجیر در هر هکتار، ۱۲۰ نفر روز است و دو هزار و ۱۶۰ بردسکنی، به این کار مشغولند.

لازم به ذکر است؛ برداشت این محصول، از نیمه مرداد شروع شده و تا پاییز، ادامه دارد. سایبان در باغات، صنایع تبدیلی و فرآوری، قیمت، بسته‌بندی و بازاریابی مناسب برای صادرات و بیمه، چالش‌های تولید انجیر است.

خبرنگار: مهدیه عابدی

image_printچاپ مطلب