مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: از اهداف کلینیک کسبوکار استان، افزایش بهرهوری، احصا نیازها، ایجاد تغییرات لازم برای افزایش رقابتپذیری در بازارهای داخلی و خارجی، نوسازی و بازسازی ساختار واحدها، خوداتکایی صاحبان صنایع و توانمندسازی واحدهای صنعتی و تولیدی است.
به گزارش اختر شرق؛ جعفر فرشچی طوسی در نخستین نشست تخصصی کارگروههای کلینیک کسبوکار استان، عنوان کرد: این کلینیک باهدف خدماترسانی تخصصی، آسیبشناسی و ارائه مشاوره تخصصی فنی به واحدهای صنعتی کوچک و متوسط مستقر در شهرکهای صنعتی استان آغاز به کارکرد.
وی با اشاره به اینکه کلینیک کسبوکار با ۹ کارگروه اصلی و با بیش از ۳۰ مشاور تماموقت و پارهوقت فعال است، تصریح کرد: ارائه خدمات با پشتوانه شبکه گستردهای از متخصصان صنعتی، استادان مراکز تحقیقاتی، آزمایشگاهی و مشاورهای به صنایع کوچک استان بخصوص در شهرکها و نواحی صنعتی با محوریت حقوقی، سیاستگذاری، عارضهیابی، توسعه نظام مدیریت، سرمایهگذاری و تأمین مالی، بازاریابی و بازرگانی، فناوری اطلاعات، توسعه محصول و فناوری، زیرساخت، تأمین ورودی، مواد اولیه ازجمله مأموریتهای کلینیک کسبوکار خراسان رضوی است.
فرشچی رفع مشکلات فنی و ارتقای کمی و کیفی محصولات تولیدی، بررسی مشکلات صنعت با استفاده از توانمندیها و پتانسیلهای متخصصان فنی و همچنین ایجاد بستری مناسب برای ارتباط مستمر صنعت و دانشگاه را ازجمله دیگر اهداف و رسالتهای کلینیک کسبوکار در خراسان رضوی برشمرد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی، بابیان اینکه مهمترین مشکل واحدهای صنعتی برای فروش و بازاریابی محصولات بوده، عنوان کرد: واحدهای صنعتی و تولیدی توان رقابت در بازارهای داخلی و صادراتی رادارند اما عدم تحقیق و شناخت مناسب برای نیازسنجی بازار باعث شده تا نتوانند از بازارهای موجود بهرهبرداری مناسب را داشته باشند.
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: این کلینیک در راستای اجرای طرح رونق تولید دانشبنیان و ارائه خدمات مشاوره رایگان به صاحبان صنایع بهمنظور توسعه صنعتی، بهبود شرایط کسبوکار، عارضهیابی ونیز فعالیت دوباره واحدهای نیمه فعال یا راکد یا رفع معضلات واحدهای مشکلدار در جهت اشتغال آفرینی پایدار میبایست برگزار شود.
فرشچی طوسی در پایان با اشاره به راکد بودن ۲۷۶ واحد صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی، اعلام کرد: امسال هم حمایت از صنعتگران در چارچوب برنامههای اقتصادی و رفع موانع تولید و سرمایهگذاری ادامه مییابد و تمام توان ما در تولید و اشتغال بیشتر در شهرکها و نواحی صنعتی بهخصوص در مناطق کمتر توسعهیافته و روستایی اجرا و انجام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی در پایان گفت: کلینیک صنعت استان از مشاوران مجرب و متخصص و اساتید دانشگاهی تشکیل و طبق برنامهریزی انجامشده واحدهای صنعتی و تولیدی بهخصوص راکد و نیمه راکد را انجام میدهد تا شاهد تولید و اشتغال در این واحدها باشیم ضمن آنکه از ظرفیت همه تشکلهای بخش خصوصی نیز در این زمینه استفاده میشود.
خبرنگار: سمانه جعفری