مدیریت جهاد کشاورزی جوین: الزام فرآوری و پوسیده‌سازی کودهای شیمیایی در کشاورزی
مدیریت جهاد کشاورزی جوین: الزام فرآوری و پوسیده‌سازی کودهای شیمیایی در کشاورزی

مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: کودهای دامی میتواند جایگزین مناسبی برای کودهای شیمیایی باشد که علاوه بر اصلاح بافت خاک از اثر سوء زیست محیطی نیز جلوگیری میکند.

به گزارش اختر شرق؛ علی اکبر قارزی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اشاره به استفاده بیش از حد از کودهای شیمیایی در کشاورزی و تاثیرات مضر زیست محیطی در خاک به عنوان بستر اصلی کشت و کار، عنوان کرد: حفظ سلامت غذایی به عنوان مهمترین امر در تولید محصولات کشاوزی یکی از مهمترین اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی محسوب میشود.

مسئول تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان با اشاره به اینکه استفاده از کودهای شیمیایی در درازمدت میتواند امنیت سلامت غذایی را تحت تاثیر قرار دهد، گفت: بدون شک کودهای دامی میتواند جایگزینه مناسبی برای کودهای شیمیایی باشد بطوری که علاوه بر حفظ بافت خاک نیز باعث حفظ سلامت غذایی خواهد شد.

مریم حمیدی راد، در مورد الزام پوسیده بودن کودهای حیوانی در هنگام استفاده در کشاورزی، اظهار کرد: در صورتی که کود حیوانی به صورت تازه مورد استفاده قرار بگیرد، نه تنها بوی بد ایجاد می‌کند بلکه تخم حشرات و بذر علف‌های هرز را با خود به زمین می‌آورد.

وی در مورد مزایای استفاده از کودهای حیوانی عنوان کرد: این نوع کودها نیز در تقویت خاک فقیر و فرسوده، بهبود کیفیت خاک‌های سنگین، اصلاح خاک‌های سبک، تقویت گیاهان باغچه‌ای نیز نقش بسزایی خواهد داشت.

خبرنگار: سید حجت الله تزرقی

image_printچاپ مطلب