مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی در بازدید از موسسه صنعتی گوشت مشهد بر حمایت از طرحهای توسعهای برپایه دانش و خلاقیت در این مجموعه تاکید کرد.
به گزارش اختر شرق؛ محمد سنجری از بخشهای مختلف موسسه صنعتی گوشت مشهد و واحدهای مستقر در این مجموعه بزرگ کشتارگاهی دیدن کرد.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی، پس از این بازدید در جلسه هیات امنای این مجتمع کشتارگاهی با بیان این مطلب که تلاشها و اقدامات خوبی در این مجموعه صنعتی صورت گرفته است که نشان دهنده مدیریت صحیح نگاه فراگیر و همه جانبه مدیران با سابقه این موسسه است، خاطرنشان کرد: سابقهای بیش از سه دهه خدمات دهی مطلوب در حوزه ذبح و استحصال دام در کشتارگاه صنعتی مشهد دیده میشود که روز به روز نیز شاهد توسعه فعالیتها در این مجموعه بوده ایم.
وی با بیان اینکه کارکردن در این مجموعه خیلی راحت نیست، عنوان کرد: شرایط سخت و خشن و خطرناک در کار، مباحث شرعی، بهداشتی، فعالیتهای دشوار بیش از ۳۵۰ نفر پرسنل مستقیم و حدود ۶۰۰ نفر در حوزه پیمانکاری به عنوان قشری زحمتکش حوزه ذبح و کشتاردام، مشتریان، ارباب رجوع و… در این موسسه، نیازمند نگاه مدیریتی جامعی است تا بتواند حساسیتها و تمامی ریسکهای احتمالی را پوشش دهد.
سنجری با اشاره به حساسیتهای خاص موسسه صنعتی گوشت مشهد، اظهار کرد: علاوه بر اینگونه چالش ها، موضوعات حساسی چون تنظیم بازار گوشت در شرایط اقتصادی امروز و تامین ۸۰ درصد گوشت مورد مصرفی مردم استان، کار در این مجموعه را با دیگر واحدهای تولیدی متفاوت کرده است، چرا که مباحث اجتماعی، سیاسی، امنیتی، اجتماعی، بهداشتی خاصی دراین واحد کشتارگاهی حاکم است.
وی اقدامات صورت گرفته در حوزه رندرینگ تولید پودر خون، خوراک طیور و آبزیان با استفاده ضایعات دورریز و غیر قابل استفاده حاصل از استحصال دام را مثبت ارزیابی کرد و گفت: کارهای ارزشمندی در این حوزها در کشتارگاه صنعتی مشهد صورت گرفته که ضایعاتی با خطر ایجاد مشکلات و معضلات بهداشتی و زیست محیط را تبدیل به یک ارزش افزوده و محصولی برای تولید گوشت سفید کرده است.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی با اشاره به لزوم حرکت به سمت استفاده از ایدههای خلاق برای حفظ ظرفیت رقابتپذیری کشتارکاه صنعتی مشهد در آینده، عنوان کرد: ظرفیتها توسعهای بسیار خوبی در این مجموعه به عنوان بزرگترین مجتمع کشتارگاهی کشور وجود دارد که باید با تکیه بر خلاقیت، نو آوری و طرحهای دانش بنیان اقتصادی برای این منظور استفاده شود.
وی به ایجاد بازار دام، استفاده از ظرفیت زمین کشاورزی مجاور کشتارگاه و تشکیل یک شرکت کشت و صنعت برای تکمیل زنجیره تولید، راه اندازی مجدد خط تولید ژلاتین حلال، تولید گرانول صابون و… در موسسه صنعتی گوشت مشهد، خاطر نشان کرد: این آمادگی را داریم تا از طرحهای بردانش و خلاقیت حمایت کنیم، لذا باید برای مطالعات اقتصادی و تدوین طرحهای دارای توجیه مالی و فنی و… برای طرح در کمیته اقتصادی هیات مدیره تلاش شود چرا که علاوه بر فعالیتهای بازرگانی باید با استفاده از حداکثر طرفیتها و اجرای طرحهای توسعهای در راستای ایجاد درآمد پایدار برای سازمان همیاری گامهای موثری نیز برداشته شود.
سید مجید موسوی مدیر موسسه صنعتی گوشت مشهد و دیگر مدیران واحدهای اداری، بازرگانی، حراست، کنترل کیفی و… نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشهایی از فعالیتها و اقدامات صورت گرفته در این مجتمع کشتارگاهی در خصوص برنامههای پیش رو و طرحهای دردست اقدام این مجموعه موضوعاتی را مطرح کردند و به بحث و تبادل نظر در این خصوص پرداختند.