مجمع مشورتی بانوان تربت حیدریه باید صاحب ایده‌ها و طرح‌های خلاق در حوزه زنان باشد
مجمع مشورتی بانوان تربت حیدریه باید صاحب ایده‌ها و طرح‌های خلاق در حوزه زنان باشد

فرماندار رشتخوار گفت: اگر زنان خواهان استیفای حقوق خود و به نتیجه رسیدن تلاش‌های انجام‌شده برای ارتقای جایگاهشان هستند باید حضور پررنگ تر و مطالبه گرایانه تری داشته باشند چرا که این اهداف با مشارکت اندک محقق نمی‌شود.

فرماندار تربت حیدریه گفت: اگر زنان خواهان استیفای حقوق خود و به نتیجه رسیدن تلاش‌های انجام‌شده برای ارتقای جایگاهشان هستند باید حضور پررنگ تر و مطالبه گرایانه تری داشته باشند چرا که این اهداف با مشارکت اندک محقق نمی‌شود.

به گزارش اختر شرق؛ علی رستمی معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت‌حیدریه در جلسه پارلمان بانوان بابیان اینکه انتظار داریم زنان این شهرستان نقش‌آفرینی و حضور پررنگ‌تری در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی داشته باشند، اظهار کرد: اگر زنان خواهان استیفای حقوق خود و به نتیجه رسیدن تلاش‌های انجام‌شده برای ارتقای جایگاهشان هستند باید حضور پررنگ تر و مطالبه گرایانه تری داشته باشند چرا که این اهداف با مشارکت اندک محقق نمی‌شود.

وی عنوان کرد: انتظار داشتیم در فرایند ثبت‌نام داوطلبین یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی زنان بیشتری نام‌نویسی می‌کردند و شاهد حضور حداقل ۲۵ درصدی می‌بودیم ولی متأسفانه تنها دو نفر خانم ثبت‌نام کردند که این نشان از حضور کمرنگ بانوان این شهرستان در عرصه سیاسی و سایر انتخابات محلی است.

 معاون استاندار با بیان اینکه زنان با مشارکت بیشتر سیاسی می‌توانند سهم تعیین‌کننده‌ای را در ساختارهای تصمیم‌ساز ایفاء نموده و بخشی از سیاست‌گذاری و مدیریت تغییر الگوهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی را به دست‌گیرند، تصریح کرد: پارلمان مشورتی زنان می‌توانند نقش مؤثری در ارائه طرح‌ها و ایده‌های بدیع، شناسایی و حمایت از حضور زنان توانمند در عرصه مختلف داشته باشد که این امر اقدام مؤثری است در جهت تقویت رویکرد عدالت جنسیتی در عرصه مطالبات ملی و محلی؛ لذا شایسته است بانوان این منطقه حضور پررنگ‌تری در عرصه‌های مختلف داشته باشند.

فرماندار رشتخوار در پایان با اشاره به اینکه باید ارتباط کمیسیون‌های تخصصی این پارلمان با کارگروه‌های مختلف شهرستان حفظ و مستمر باشد افزود: تعامل دوسویه میان دستگاه‌های اجرایی و پارلمان مشورتی زنان به‌عنوان پارلمانی محلی می‌تواند نقطه عطفی برای تداوم ریل‌گذاری درست در مسیر حوزه زنان و خانواده باشد.

image_printچاپ مطلب