به گزارش اختر شرق؛ علیاکبر قارزی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اشاره به اثر مخرب این ملخها روی سطح برگ و نابودی برگ بهعنوان اولین مکان برای تغذیه گیاه از کانونهای ملخ در شهرستان، گفت: ملخها غالباً بهصورت دستهجمعی فعالیت میکنند و معمولاً کاهش بارندگی و نبود رطوبت نیز باعث طغیان آنها نیز میشود.
قارزی بابیان اینکه تاکنون بیش از ۶۸۰ هکتار از مراتع حاشیه شمالی و جنوبی شهرستان علیه این آفت سمپاشی شده است، عنوان کرد: این میزان سمپاشی با حدود ۵۶۵ لیتر سم و به سه روش محلولپاشی و طعمهگذاری و ulv نیز انجامگرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی جوین خاطرنشان کرد: خوشبختانه با اطلاعرسانیهای خوبی که توسط همکاران در فضای مجازی و کارگاههای آموزشی و بازدیدهای سر مزرعه در مورد این آفت انجام شد نیز کشاورزان بهصورت خودجوش اقدام به تهیه سم و مبارزه علیه این آفت نمودهاند.
مریم حمیدی راد، مسئول تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین تشریح کرد: تاکنون ۱۸۵ هکتار از مراتع را به روش طعمهگذاری،۴۲۴ هکتار به روش محلولپاشی و ۷۰ هکتار به روش uln(خودرو سازمان) علیه این آفت مبارزه شده است.
مسئول تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی جوین با اشاره به اینکه این آفت اغلب در مراتع حاشیه شهرستان و در اراضی که کشت و کار انجام نمیگیرد خطاب به کشاورزان شهرستان گفت: کشاورزان باید در صورت مشاهده این ملخها در اراضی کشاورزی خود نسبت به اطلاعرسانی به مدیریت و مراکز جهاد کشاورزی نیز اقدام نمایند.
خبرنگار: سید حجتالله تزرقی