رئیس کمیته امداد اداره تبادکان مشهد: کمک به اسکان یک زن سرپرست خانوار بی‌سرپناه
رئیس کمیته امداد اداره تبادکان مشهد: کمک به اسکان یک زن سرپرست خانوار بی‌سرپناه

رئیس کمیته امداد اداره تبادکان مشهد گفت: با اعلام گزارشات مردمی به این اداره، یک خانواده دارای زن سرپرست وبی سرپناه، با مشارکت کمیته امداد، مراکز نیکوکاری و خیران اسکان داده شد.

به گزارش اختر شرق؛ سید محمود موسوی، با اعلام اینکه این خانواده در حاشیه روستا منزل آباد در وضعیت نامطلوب زندگی می‌کردند، مطرح کرد: پس از وصول گزارشات مردمی، بازدید توسط مراکز نیکوکاری «شهید مطهری و مهر» انجام شد.

وی از تشکیل پرونده به منظور حمایت‌های مدجویی از این خانواده گفت و عنوان کرد: خانواده فوق سه نفره هستند، زن سرپرست به دلیل طلاق، یک کودک هشت‌ساله و یک خانم سالمند که به دلیل شرایط زندگی بی‌سرپناه شده بودند و با حضور به موقع شرایط اسکان این خانواده فراهم شد.

موسوی اعلام کرد: با مشارکت دو مرکز نیکوکاری «شهید مطهری و مهر» شرایط خانواده فوق به خیران اطلاع‌رسانی شد و با حضور به موقع خیران، در شرایط سخت اقتصادی و برودت هوا این خانواده در یک باب منزل مسکونی اسکان داده شدند.

موسوی از ورود چندین مرکز نیکوکاری برای رفاه حال این خانواده گفت و اظهار کرد: با همکاری کمیته امداد و دیگر مراکز لوازم ضروری زندگی و اقلام مایحتاج معیشتی برای آن‌ها تهیه و اهدا شد.

رئیس اداره تبادکان مشهد در پایان خاطرنشان کرد: اکنون این اداره سه هزار ۳۵ خانوار با شش هزار و ۷۰۰ نفر را تحت حمایت دارد.

لازم به ذکر است؛ این اداره در خیایان سناباد ۵۳ قرار دارد و به مددجویان ساکن در میدان شهید فهمیده تا آرامگاه فردوسی و روستاهای تابعه و روستای ساغروان مشهد ارائه خدمت می‌کند.

image_printچاپ مطلب