خسارت ۱۵ درصدی سرما به مزارع غلات شهرستان جوین
خسارت ۱۵ درصدی سرما به مزارع غلات شهرستان جوین

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: متاسفانه ۱۵ درصد مزارع غلات این شهرستان در اثر سرمای اواخر مهرماه و اوایل دی ماه سال جاری از بین رفت.

به گزارش اختر شرق؛ علی اکبر قارزی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین ضمن بازدید از مزارع گندم، جو و کلزای این شهرستان، عنوان کرد: شهرستان جوین به عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی و همچنین تولید کننده محصولات استراتژیکی همچون چغندر، کلزا، گندم و جو نقش مهمی در تامین امنیت غذای نیز دارد.

وی با اشاره به اهمیت استراتژیک تولید دانه‌های روغنی و جلوگیری از واردات نیاز کشور از سایر کشورها و به طبع جلوگیری از خروج ارز، گفت: تولید دانه‌های روغنی، نقش بسزایی در صرفه جویی ارزی، تسریع روند توسعه اقتصادی، امنیت و استقلال غذایی کشور ایفا می‌کند.

قارزی با اشاره به اختصاص۱۰هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت گندم و اختصاص ۵هزار هکتار کشت جو و ۷۵۰ هکتار کشت دانه روغنی کلزا، اظهار کرد: متاسفانه سرمای اواخر مهر و ابتدای دی ماه سال جاری باعث خسارت ۱۵درصدی به مزارع و از بین رفتن سطح بالایی از مزارع غلات شهرستان شده است.

مدیر جهاد کشاورزی جوین، ترویج کشت محصولات استراتژیک همچون گندم، جو و کشت دانه‌های روغنی را با توجه به شرایط تحریم‌های ظالمانه به عنوان یکی از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی بیان کرد و گفت: دانه‌های روغنی به عنوان پایه و ماده اولیه تولید روغن نباتی محسوب می‌شود و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در واقع بالا بودن سرانه مصرف خانوار و ضریب بالای مصرف روغن نباتی در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی باعث شده این محصول به عنوان یکی از نیازهای اساسی جامعه در حوزه غذایی به شمار رود.

خبرنگار: سید حجت الله تزرقی

image_printچاپ مطلب