تولید ۲۹ تن عسل در شهرستان جوین
تولید ۲۹ تن عسل در شهرستان جوین

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین از تولید ۲۹ تن عسل در سال جاری در شهرستان جوین خبر داد.

به گزارش اختر شرق؛ علی‌اکبر قارزی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اشاره به اینکه حمایت از زنبورداران، ایجاد صنایع زنجیره‌ای و ارتباط حلقه تولید و مصرف عسل، ارائه آموزش‌های تخصصی به زنبورداران، حذف واسطه‌ها و مقابله با افراد سودجو در ارائه محصول تقلبی ازجمله راهکارهای رونق صنعت زنبورداری و حفظ اعتبار عسل است، گفت: به لطف خدا در سال جاری ۲۹ تن عسل توسط زنبورداران تولیدشده است.

قارزی با تأکید به اینکه این میزان عسل از تعداد ۳۳۸۱ کندو در شهرستان تولیدشده است، عنوان کرد: با توجه به اینکه شهرستان جوین به‌عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی محسوب می‌شود و دارای طبیعتی سبز و شرایط مطلوب برای تولید عسل است، همواره عسل تولیدی در این شهرستان نیز از کیفیت بالایی برخوردار است.

مسئول تولیدات دامی مدیریت جهاد کشاورزی جوین خاطرنشان کرد: در شهرستان جوین ۷۰ بهره‌بردار به‌صورت مستقیم و ۶۵ نفر به‌صورت غیرمستقیم درزمینهٔ تولید عسل در حال فعالیت می‌باشند که با ترویج تولید این محصول علاوه برافزایش قدرت اقتصادی خانوار روستایی، افزایش اشتغال‌زایی نیز به وجود می‌آید.

مریم آبرودی بیان کرد: همچنین با تلاش زنبورداران شهرستان در تولید محصولات جانبی زنبورعسل باارزش افزوده بالا نیز حدود ۳۵۰ کیلوگرم بره موم و ۱۹۰ کیلوگرم گرده گل تولیدشده است که در سال‌های اخیر تولید این محصولات افزایش‌یافته و تقاضای داخلی و خارجی برای این محصولات نیز بیشتر شده است که در صنایع دارویی، بهداشتی و غذایی کاربرد زیادی دارند.

مسئول تولیدات دامی مدیریت جهاد کشاورزی جوین در پایان گفت: عسل علاوه بر اینکه یک محصول خوراکی مفید و لذیذ است، دارای خواص دارویی بسیاری بوده و تأثیر آن در درمان بیماری‌های کلیوی، بیماری‌های پوستی، گوارش و تقویت ایمنی بدن ثابت‌شده است، عسل بنا به خاصیت شفابخشی خود دستگاه گوارش را ضدعفونی کرده و باعث التیام زخم معده می‌شود، این محصول همچنین در درمان بیماری‌های عصبی، قلبی، استخوانی نیز مفید است.

خبرنگار: سید حجت‌الله تزرقی

image_printچاپ مطلب