مدیر عامل هلدینگ راه نو مشهد گفت: پنج سال از تاسیس شرکت هلدینگ راه نو به عنوان یکی از شرکتهای دانش بنیان در مشهد میگذرد، شرکتی که توانسته بازار صادراتی شرکتهای دانش بنیان مشهد در کشورهای برزیل، روسیه، عراق، سوریه و پاکستان تامین کند.
به گزارش اخترشرق؛ مجتبی تنها روز گذشته در نشست خبری اعلام دستاوردهای این شرکت در حوزه دانش بنیانها برگزار شده بود اظهار کرد: شرکتهای دانش بنیان در حوزههای انرژیهای تجدید پذیر، صنایع ماشین سازی، صنایع معدنی، صنایع دارویی و غذایی با بیش از پنج هزار سهامدار بازار صادراتی در کشورهای خاورمیانه و همسایه ایجاد کردن به نحوی که در حال حاضر در حوزههای دانش محور و فناور بازارهای صادراتی در پنج کشور هدف برزیل روسیه سوریه پاکستان عراق تامین شده است.
وی به چالش مهاجرت از روستاهای مرزی استان به دلیل خشکسالی و اشتعال اشاره کرد و گفت: متاسفانه در چند سال اخیر به هیمن دلایل خیلی از روستاهای مرزی استان خالی از سکنه شده اندف طرحی را ما پیاده کردیم که روستاییان بتوانند با نصب توربینهای بادی برق تولید کنند تا از مهاجرت آنها جلوگیری و اشتغال ایجاد شود.
وی با بیان اینکه در برخی از حوزهها دچار خود تحریمی شدهایم، تصریح کرد: متاسفانه کسانی برای تولیدات تصمیم گیری میکنند که اصلا با تولید آشنا نیستند، رهبر انقلاب اسلامی شعار امسال را دانش بنیانها اعلم فرموند، فرمایشات رهبر انقلاب باید در همه سالها اجرایی شود نه اینکه فقط منحصر به یک سال باشد.
وی ادامه داد: راه نو از سال ۱۳۹۴ در حوزههای مختلف انرژی، شرکتهای دانش بنیان، غذا و دارو، صنایع معدنی، عمرانی، صنایع کشاورزی، دامپروری و صنایع وابسته فعالیت خود را آغاز کرده و با تاسیس شرکتهای زیر مجموعه توانسته با جذب سرمایههای مادی و معنوی مردمی روش جدیدی را در هدایت و مدیریت منابع ایجاد کند.
این مسئول گفت: خواف بزرگترین تامین کننده انرژی تجدیدپذیر بادی در خاورمیانه و چهارمین تامین کننده بادی در دنیاست این منطقه عسلویه انرژی در شناخته شده است که شرکتهای دانش بنیان در زمینه تامین انرژی بادی محصولات خوبی در سطح جهانی ارائه داده اند.
تنها در پایان خاطرنشان کرد: بخاریهای کم مصرف در زمستان ۱۴۰۲ به تولید انبوه میرسند که در نتیجه ۳۵ درصد به ظرفیت پتروشیمی کشور افزایش پیدا میکندو این محصول ۴۰ میلیون دلار مانع خروج ارز شده است، همچنین در حوزه گیاهان دارویی مجموع گیاهان خام صادرات شده از خراسان رضوی ۱۷۳ میلیون یورو بوده که کشورهای دیگر با مواد خام ما محصولات فرآوری شده تولید کردند این در حالی است که یک پالایشگاه تخصصی گیاهان دارویی حداکثر ۳۰ میلیون یورو هزینه دارد در این زمینه هم شرکتهای دانش بنیان در مشهد محصولات فرآوری شده را در بازارهای جهانی تامین میکنند.
خبرنگار: سمانه جعفری