معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربتجام گفت: سالانه بیش از ۸۰۰ هزار نفر در دنیا براثر خودکشی جان خود را از دست میدهند و مستقیم اطرافیان را تحت تأثیر قرارمی دهند و راههای پیشگیری از خودکشی نقش مهم و اساسی در جامعه دارد.
به گزارش اختر شرق؛ معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربتجام در کارگاه آموزش با تبریک پیروزی سپاه اسلام در زدن سیلی به نیروهای تروریستی آمریکایی با اشاره به «نقش رسانه در پیشگیری از رفتارهای خودکشی» گفت: به خاطر شرایط زندگی ماشینی، کمبود ارتباط والدین با فرزندان و افراد جامعه با یکدیگر و راه فرار از مشکلات متأسفانه آمار خودکشی در جهان افزایشیافته است.
محمدرحیمیان افزود: آمار اقدام به خودکشی در زنان سه برابر مردان است اما آمار خودکشی منجر به فوت در مردان چهار برابر زنان است و مرگ ناشی از خودکشی از ده عامل مرگ میر جوانان در دنیاست.
وی با اشاره به راههای پیشگیری از خودکشی در جامعه، گفت: سالانه بیش از ۸۰۰ هزار نفر در دنیا براثر خودکشی جان خود را از دست میدهند و مستقیم اطرافیان را تحت تأثیر قرارمی دهند و راههای پیشگیری از خودکشی نقش مهم و اساسی در جامعه دارد.
وی تصریح کرد: درج نادرست خبر خودکشی در رسانهها خود باعث ایجاد موج خودکشی میشود.
رحیمیان با بیان اینکه خودکشی که منجر به فوت نشود عواقب آن آسیبهایی همچون مغزی، خفگی، فلج، آسم و غیره به دنبال دارد، تأکید کرد: درج گزارش این داستان واقعی است در رسانهها استفاده نشود تأثیر منفی دارد و اشتغال فکری در نوجوانان و جوانان موجب افزایش خودکشی در جامعه جهانی شده است.
معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربتجام در پایان خاطرنشان کرد: برای پیشگیری و اطلاعرسانی کارگاههای آموزشی در سطح شهرستان و مراکز بهداشتی با حضور پزشکان، روانشناسان و بهورزان برگزارشده که تأثیر مهم و اساسی در کاهش خودکشی داشته است.
خبرنگار: مهدیه اعلمی