امام جمعه موقت قوچان گفت: با اشاره فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص اینکه تنها راه علاج کشور مقاومت فعال است، عنوان کرد: شهید ایراندوست در دفاع از مرز و دیار خودش ایستاد و جانش را تقدیم کرد و امروز این پیام را از شهید ایراندوست منتقل میکنم که شهید ایراندوست در ۸۰ سال پیش این مسیر مقاومت را طی کرد و نامش زنده ماند و از کشورش دفاع کرد و امروز هم راه ما راه مقاومت فعال است.
امام جمعه موقت قوچان گفت: با اشاره فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص اینکه تنها راه علاج کشور مقاومت فعال است، عنوان کرد: شهید ایراندوست در دفاع از مرز و دیار خودش ایستاد و جانش را تقدیم کرد و امروز این پیام را از شهید ایراندوست منتقل میکنم که شهید ایراندوست در ۸۰ سال پیش این مسیر مقاومت را طی کرد و نامش زنده ماند و از کشورش دفاع کرد و امروز هم راه ما راه مقاومت فعال است.
به گزارش اختر شرق؛ حجتالاسلام علیرضا رامیار، امامجمعه موقت قوچان در نخستین همایش تاریخی فرهنگی یادمان مرزبان «عباسعلی ایراندوست» در جنگ جهانی دوم، در محل سالن همایشهای گمرک باجگیران با اشاره به دفاع ایراندوست از کشور در مقابل با متجاوزین در شهریور ۱۳۲۰ با اشاره به اینکه هیچ مقامی در نزد خدا بالاتر از آنکه هر کس درراه خدا جانش را ادا کند نیست، خاطرنشان کرد: آیات فراوانی در همه ادیان در این خصوص وجود دارد و قران کریم در باب شهادت میفرماید شهیدان زندهاند و نزد خدا روزی میخورند.
امامجمعه موقت قوچان بابیان اینکه هرکسی که در مسیر خدا حرکت کند خداوند این وعده را داده که نامش زنده بماند، خاطرنشان کرد: کدام انسان میتواند به خودش اجازه دهد و بگوید حرکت تاریخی عاشورا را من زنده نگهداشتهام؟؛ ۱۶ بار قبر امام حسین علیهالسلام را به آب بستند و این مکان را آبیاری و زراعت کردند تا اثری از قبر سیدالشهدا نباشند اما بعد از ۱۴۰۰ سال، نه تنها اسم ایشان زنده است بلکه در تمام ادیان نام ایشان میدرخشد.
رامیار بابیان این مطلب که زنده نگهداشتن نام سیدالشهدا کار بشر نیست بلکه کار خداست، اظهار کرد: هنوز بعد از ۸۰ سال نام شهید ایراندوست میدرخشد زیرا شهید ایراندوست در مسیر دفاع از مرز و سرزمینش مقاومت کرد.
وی با اشاره فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص اینکه تنها راه علاج کشور مقاومت فعال است، عنوان کرد: شهید ایراندوست در دفاع از مرز و دیار خودش ایستاد و جانش را تقدیم کرد و امروز این پیام را از شهید ایراندوست منتقل میکنم که شهید ایراندوست در ۸۰ سال پیش این مسیر مقاومت را طی کرد و نامش زنده ماند و از کشورش دفاع کرد و امروز هم راه ما راه مقاومت فعال است.
امامجمعه موقت قوچان بابیان اینکه سازش و تسلیم ما را بهجایی نمیرساند، مطرح کرد: مردان آزاده در طول تاریخ آنهایی که مقاومت کردند پیروزی از آن آنها بوده است؛ مقاومت هزینه دارد اما هزینهاش از تسلیم کمتر است.
وی بابیان اینکه شعار مقاومت فعال از سوی مقام معظم رهبری شعار هیجانی و احساسی نیست بلکه این شعار پشتوانه علمی، عقلی و حتی دینی دارد، گفت: در آیات قران مکرر وعده قرانی دادهشده است که آنهای که خدا را اسم بردهاند و دلها را درگرو یاد خدا قرار دادهاند و در مقابل متجاوزین حریم دینی، ارزشی و خاکش ایستادند به آنها امید میدهم و این وعده خدایی است.
رامیار در پایان بابیان این مطلب که تا مرز امن نباشد شهر امن نیست، گفت: ورودی این مرزها را چشمهای بیدار سربازان این کشور با مشکلات مختلف محافظت میکنند؛ امروز کشور در شرایطی که کشورهای اطراف در ناامنی هستند در امنیت است؛ مرز برخی از کشورها همچون افغانستان را هم ایران نگهداشته است.
سردار ماشاالله جاننثار فرمانده مرزبانی استان خراسان رضوی نیز خاطرنشان کرد: در چند نقطه از مرزهای ایران مقاومت انجامشده و تعداد قابلتوجهی جانشان را از دست دادند و در این مرز (باجگیران) ایراندوست بهتنهایی مقاومت کرد.
فرمانده مرزبانی استان خراسان رضوی بابیان این مطلب که مرزبانان خط مقدم مقابله با هرگونه تهدید، تعرض و تجاوز به مرزهای هر کشوری است، عنوان کرد: در حال حاضر خراسان رضوی بیش از ۸۳۵ کیلومتر مرز مشترک با دو کشور افغانستان و ترکمنستان دارد و باجگیران بهعنوان مرز مشترک ایران با ترکمنستان است.
جاننثار ادامه داد: بهخصوص در مرزهای مشترک با افغانستان که شرایط ویژهای همچون کم ثباتی و بی ثابتیها و ناامنی که در کشور افغانستان حاکم است ممکن است تعرضهایی رخ دهد که مرزبانان دلیرانه از مرزها حفاظت و حراست میکنند.
فرمانده مرزبانی استان خراسان رضوی بابیان اینکه برگزاری این مراسم تجلیل از یک فرد نیست بلکه تجلیل از مردانگی، غیرت، ایثار و خود گذشتگی افرادی است که وابستگی به وطن، دین و مکتبشان دارند، تصریح کرد: ایراندوست با عشق و ارادتی که به شغل، مأموریت، دین و وطنش داشته جانانه با دشمن بهتنهایی مقابله کرده که اگر همکارانش هم با او همکاری میکردند باید این مراسم را برای تعداد بیشتری برگزار میشد.