به گزارش اختر شرق؛ علی اکبر قارزی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با بیان اینکه شهرستان جوین به عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی با دارا بودن بالغ بر ۱۲ هزار بهره بردار فعال در این بخش در شهرستان با تولید محصولات استراتژیک همچون کلزا، چغندر قند، گندم و جو نقش مهمی در تامین نیاز غذایی را بر عهده دارد، گفت: کشت چغندر قند یک محصول صنعتی و کشاورزی است، به طوری که در تناوب زراعی بسیار نقش مهمی دارد.
قارزی با اشاره به آغاز کشت چغندرقند بهاره در این شهرستان، گفت: پیش بینی میشود امسال حدود پنج هزار هکتار از اراضی این شهرستان به کشت این محصول اختصاص یابد.
مدیر جهاد کشاورزی جوین اظهار کرد: کشت این محصول از ابتدای اسفند ماه تا اوایل اردیبهشت ماه آغاز شده و در اواخر مهر تا آذر ماه برداشت میشود و تا کنون ۵۶۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت این محصول اختصاص یافته است.
قارزی از چغندرقند به عنوان یک محصول استراتژیک یاد کرد و گفت: در شهرستان جوین بیشتر از ارقام سمنتا، bts و شکوفه جهت کشت استفاده میشود.
مدیر جهاد کشاورزی جوین در پایان خاطرنشان کرد: در سال گذشته نیز ۴۵۳۲ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت چغندرقند بهاره اختصاص یافت و امسال با توجه به بارش کم باران و نزولات آسمانی و در نتیجه خشکی زمین نیز زمان کشت کمی با تاخیر شروع شده است.
خبرنگار: سید حجت الله تزرقی