عملیات برداشت و تحویل چغندرقند پائیزه به کارخانه قند جوین، از ۲۵۰۰ هکتار مزارع کشاورزان استان گلستان، آغاز شد.
به گزارش اختر شرق؛ علیاکبر قارزی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اشاره به اهمیت محصول چغندرقند بهعنوان محصولی استراتژیک در تأمین امنیت غذایی کشور، گفت: بدون شک ترویج کشتهای پاییزه همچون چغندرقند با توجه به نیاز آبی کم همواره مورد تائید است.
مهدی طلوعی نسب، مسئول کشاورزی کشت و صنعت جوین با اشاره به اینکه عملیات برداشت از اراضی و بلافاصله بارگیری و ارسال به سمت کارخانه قند جوین آغازشده است، خاطرنشان کرد: تیمهای کارشناسی بخش کشاورزی این شرکت، جهت نظارت بر روند یکماهه برداشت و تحویل چغندرقند پائیزه گلستان طبق روال سالهای گذشته در مزارع کشاورزان شهرستانهای مختلف گلستان مستقر و بر عملیات برداشت، نظارت خواهند کرد.
طلوعی نسب میزان چغندرقند پائیزه کارخانه قند جوین طی ۳۰ تا ۴۰ روز کاری آینده را بیش از ۱۲۰ هزار تن جهت تحویل پیشبینی نمود و متذکر شد که این میزان در مقایسه با سال گذشته از رشد قابلتوجهی برخوردار است.
خبرنگار: حسین خاکشور