کشت چغندرقند در جوین به شیوه نشایی در سطح مزارع شهرستان انجامشده است.
به گزارش اختر شرق؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین از کشت نشایی چغندرقند در ۷ هکتار از اراضی شهرستان جوین خبر داد و گفت: به لطف خدا امسال شرایط خوبی را ازنظر آبی در شهرستان شاهد بودیم با عین حال باید همواره در مصرف آب بخصوص در بخش کشاورزی رعایت کنیم؛ و از شیوههای مختلف برای کاهش میزان برداشت از منابع زیرزمینی استفاده کنیم.
علیرضا هاشمآبادی ادامه داد: کشت نشایی از شیوههایی است که میتواند کمک بسیاری در کاهش آب مصرفی در مرحله کشت کند.
وی افزود: اجرای طرح کشت نشایی چغندر از راهکارهای برونرفت از کمآبی و در راستای اجرای سیاستهای رونق تولید است.
هاشمآبادی تشریح کرد: چغندرقند از محصولات زراعی است که با طول دوره رشدی حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ روز از زمان کاشت بذر تا برداشت محصول به میزان قابلتوجهی آب نیاز دارد که با این روش نشایی ۳ تا ۴ نوبت آبیاری صرفهجویی میشود.
مدیر جهاد کشاورزی در مورد کشت نشایی چغندرقند توضیح داد: با استفاده از کشت نشایی در تولید چغندرقند مصرف نهادههای تولید ازجمله سموم دفع آفات گیاهی و … به میزان قابلتوجهی کاهش خواهد یافت.
شهرستان جوین یکی از بزرگترین تولیدکنندگان چغندرقند در استان و کشور است و بزرگترین کارخانه قند شرق کشور را دارا است.