مشهد، میزبان هفدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور
مشهد، میزبان هفدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور

المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور با هدف استعدادیابی برای اعزام به مسابقات جهانی دانشجویان کره جنوبی در مشهد برپا می‌شود.

به گزارش اختر شرق؛دبیر اجرایی و مدیر تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: چهار هزار دانشجو از ۱۲۰ دانشگاه و موسسه عالی به مدت ۱۰ روز از پنجم شهریور ماه تا پانزدهم شهریور برپا می شود و در این مسابقات با هم رقابت خواهند کرد.

سید علی حسینی کاخک افزود: هندبال والیبال، بسکتبال، فوتسال، بدمینتون، تنیس روی میز، دو و میدانی، شطرنج، شنا، کاراته، تیراندازی با سلاح و تکواندو از جمله رشته‌هایی است که با هم دانشجویان رقابت می‌کنند.

در این دوره تنیس، تیراندازی با کمان و هاکی نیز اضافه شده است.

وی ادامه داد: در دوره‌های مختلف دانشگاه فردوسی جزو سه تیم برتر مسابقات بوده است، چنانکه در دوره قبلی مقام دوم را کسب کردیم و شعار این مسابقات ایران جان، همدلی، رقابت و افتخار است.

رئیس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد نیز گفت: این دانشگاه در سال ۸۱، ۹۵ نیز میزبان المپیاد دانشجویان دختر و پسر بوده است و پس از ۱۰ سال دوباره امسال میزبان دانشجویان هستیم.

حمیدرضا طاهری افزود: وزیر علوم تحقیقات و فناوری، وزیر ورزش و رییس کمیته ملی المپیک از جمله مهمانانی هستند که در آیین افتتاحیه این مسابقات حضور خواهند داشت.