مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین از گلخانه داران و مرغداران که نسبت به سایر تولید کنندگان بخش کشاورزی وابستگی شدیدتری به نیروی برق دارند خواست نسبت به تجهیز سالنهای خود به مولد برق اقدام نمایند.
به گزارش اختر شرق؛ علی اکبر قارزی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین در حاشیه جلسهای که با حضور فرماندار و رئیس اداره برق شهرستان جهت بررسی و کاهش آسیبهای وارده به واحدهای تولیدی بخش کشاورزی شهرستان برگزار شد، گفت: با توجه به نوسانات انرژی و اجرای قطع روزانه برق، صاحبان واحدهای مرغداری و گلخانه دارهای شهرستان برای کاهش خسارت و آسیبهای احتمالی با تهیه مولد برق و دیگر تجهیزات لازم، آمادگی داشته باشند.
وی ادامه داد: هرساله در فصل تابستان به علت افزایش دمای هوا، نوسانات و قطعی برق، تلفات و مشکلاتی برای واحدهای مرغداری ایجاد میشود که این مساله ضرورت توجه بیشتر برای بیمه و تامین تجهیزات را نشان میدهد.
قارزی با اشاره به حساسیت بالای گلخانهها به خصوص سالنهای مرغداری از نظر وابستگی به انرژی برق، عنوان کرد: بیمه محصولات کشاورزی به عنوان چتر نجات و حامی تولیدکنندگان این بخش میتواند در خسارتهای وارد شده به این افراد نقش مهمی را ایفا کند.
وی با بیان اینکه مدیران واحدهای مرغداری باید در هنگام خرید نسبت به بیمه کردن سالنها اقدام نمایند، تاکید کرد: واحدهای مرغداری در چنین شرایطی باید مجهز به موتور برق باشند تا تهویهها و لوازم برقی مربوطه از کنترل و مدار خارج نشود.
مدیر جهاد کشاورزی جوین از تولیدکنندگان و پرورش دهندگان خواست با توجه به شدت گرما و احتمال قطع برق نسبت به تجهیز مراکز خود به مولدها و سامانههای برق اضطراری، سرویس و کنترل آنها اقدام کنند تا از وقوع زیان و تلفات احتمالی پیشگیری شود.
رئیس اداره برق شهرستان جوین در خصوص قطعی برق خاطرنشان کرد: توجه به گرمای هوا و استفاده بیش از حد مردم از لوازم سرمایشی نه تنها استان، بلکه کل کشور را با مشکل نوسات برق و قطعی مقطعی مواجه کرده است.
پارسادوست در پایان گفت: در شهرستان جوین قطع برق با توجه به زمان پیک مصرف اطلاعرسانی میشود که این قطعی بیشتر بین ساعات ۱۲ تا ۱۷ و ۲۰ تا ۲۳ هر روز و برای هر منطقه حدود دو ساعت است.
لازم به ذکر است؛ در شهرستان جوین هم اینک حدود ۱۴ گلخانه فعال و ۱۶ واحد مرغداری فعال است.
خبرنگار: سید حجت الله تزرقی