بازدید از پروژه مجتمع فرهنگی و علوم قرآنی شهر چناران و کتابخانه عمومی طرقبه شاندیز در خراسان رضوی
بازدید از پروژه مجتمع فرهنگی و علوم قرآنی شهر چناران و کتابخانه عمومی طرقبه شاندیز در خراسان رضوی

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی به همراه رئیس اداره پیمان رسیدگی و رئیس اداره اجرای پروژه‌های ساختمانی و تأسیسات عمومی، از روند اجرایی دو پروژه چناران و طرقبه و شاندیز بازدید کردند.

به گزارش اختر شرق؛ محمد ذاکری معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی به همراه کاظمی رئیس اداره پیمان رسیدگی، اشرفی فرد رئیس اداره اجرای پروژه‌های ساختمانی و تأسیسات عمومی، از روند اجرایی دو پروژه چناران و طرقبه و شاندیز بازدید کردند.

ذاکری در حاشیه این بازدید گفت: پروژه مجتمع فرهنگی و علوم قرآنی شهر چناران به کارفرمایی اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی و بهره‌برداری اداره کل تبلیغات اسلامی استان از سال ۸۹ شروع و هم اکنون آماده افتتاح است.

وی ادامه داد: این پروژه ۸۵۰ مترمربع و به ارزش روز ساختمان ۲۸۰ میلیارد ریال با مشخصات فیزیکی اسکلت فلزی شامل ساختمان اصلی، دیوار و محوطه‌سازی است که مقرر است در بازه دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی افتتاح شود.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل در ادامه به بازدید از تنها کتابخانه طرقبه و شاندیز اشاره و ادامه داد که این پروژه نیز به متراژ زیربنای ۲۸۰ مترمربع در حال احداث است که به لحاظ نیاز ساکنین این منطقه با پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصد در انتظار تأمین اعتبار برای ادامه کار با اولویت اتمام قرار دارد.

image_printچاپ مطلب