ایجاد و توسعه توتستانها باعث افزایش درآمد خانوار و اشتغال محور است

به گزارش اخترشرق؛ مدیر جهاد کشاورزی کاشمر در حاشیه بازدید از توتستان ایجاد شده بر استفاده از آبیاریهای نوین تاکید کرد و گفت: درخت توت گیاهی چندساله است و با توجه به سازگاری نسبتا مناسب قابلیت کاشت و رشد و نمو در بیشتر اقلیمها و شرایط آب و هوایی همچون اقلیم منطقه ترشیز را دارا میباشد.
محمد شجعی افزود: درخت توت به عنوان تنها منبع تغذیه حشره کرم ابریشم و دستیابی به محصول باارزشی بنام پیله ابریشمی توجه ویژه به توسعه و گسترش سطح زیرکشت این محصول را دوچندان میکند.
وی ادامه داد: برای پرورش یک جعبه تخم نوغان حدود ۷۰۰ کیلو برگ خالص نیاز میباشد که جهاد کشاورزی شهرستان با همکاری مرکز توسعه نوغانداری و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی شهرستان اقدام به توزیع نهال توت بین متقاضیان پرورش کرم ابریشم میکند.
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر بیان کرد: رواج نوغانداری در منطقه ترشیز بزرگ به علت خشکسالیهای متوالی محدود بوده ولی علاقمندی بین افراد به نوغانداری بالاست.
شجعی اظهار کرد: کاهش مشکل بیکاری، کاهش قیمت تمام شده محصولات تولیدی، نبود نیاز به سرمایه بالا برای اشتغال، توسعه ظرفیت صادرات کشور، افزایش درآمد خانوار، اشتغال محوری و توسعه خلاقیت و نوآوری از ویژگیهای ایجاد توتستان و پرورش کرم ابریشم بشمار میآید.
او تصریح کرد: علاقهمندان به پرورش کرم ابریشم میتوانند برای آموزش و هماهنگی بیشتر به اداره آموزش و ترویج مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه کنند.
خبرنگار: فاطمه نبوی ثالث