مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: برداشت چغندرقند پاییزه از سطح ۳۹ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان آغاز شد.
به گزارش اختر شرق؛ علیاکبر قارزی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اشاره به نیاز به ترویج کشتهای پاییزه در محصولات مختلف بخصوص محصولات راهبردی و استراتژیک با توجه به نیاز به کشت حداکثری، عنوان کرد: بدون شک در شرایطی که منابع آبی با افت شدید مواجه شده و ذخایر سفرههای زیرزمینی کاهشیافته است باید تمام استفاده از ریزشهای جوی و نزولات آسمانی در فصول زمستان و پاییز انجام گیرد.
وی با اشاره به اینکه با اصلاح و جایگزینی بذور قدیمی با بذور جدید و مقاوم به شرایط میتوان به موفقیت بیشتری در کشتهای پاییزه در کیفیت و کمیت دست پیدا کرد، گفت: به لطف خدا در سال جاری ۳۹ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت چغندرقند پاییزه اختصاصیافته که با توجه به شرایط دمایی و سرمای زمستانه فقط ۲۹ هکتار به مرحله محصول دهی رسید.
قارزی با اشاره به آغاز برداشت محصول چغندرقند پاییزه در این شهرستان، خاطرنشان کرد: این محصول معمولاً مهرماه کشت و در اواسط تیرماه برداشت میشود.
خبرنگار: سید حجتالله تزرقی