تولید بیش از ۱۷ هزار تن گوشت مرغ در سبزوار

به گزارش اختر شرق؛ دکتر برات اله زیدآبادی در این باره گفت: برای تولید این مقدار گوشت مرغ، هشت میلیون و 677 هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های سبزوار انجام شده است.

به گفته رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار توسعه زنجیره صنعت مرغ، از عوامل رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجه‌ریزی بوده که موجب افزایش تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شده است.

وی ادامه داد: بیش از 90 درصد گوشت مرغ تولیدی سبزوار در استانمان مصرف گردیده و بقیه آن به دیگر استان‌های کشور ارسال شده است. سبزوار سالانه با تولید بیش از 25 هزار تن گوشت مرغ، تامین‌کننده یک چهارم نیاز استان به این ماده پروتئینی است.

لازم به ذکر است؛ شهرستان سبزوار از قطب‌های مهم دام، طیور و آبزیان در استان است و 35 درصد اشتغال سبزوار در حوزه دامپروری و پرورش طیور است که 250 واحد مرغداری گوشتی و تخم‌گذار در سطح شهرستان فعال هستند.