برداشت جو از مزارع شهرستان جوین آغاز شد/ پیش بینی افزایش تولید ۱۰ درصدی

مریم حمیدی راد، مسئول تولیدات گیاهی مدیریت
جهاد کشاورزی جوین در گفتگو با خبرنگار اختر شرق 
با بیان اینکه کشت جو در شهرستان جوین به دو صورت آبی و دیم  انجام می شود، گفت: با توجه به بارش های بهاری ابتدای
سال پیش بینی می شود با لطف خدا میزان عملکرد کشاورزان با افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصد همراه
باشد.

وی با اشاره به اینکه سطح زیرکشت جو آبی
4950 هکتار و سطح زیرکشت جو دیم 450 هکتار بوده است افزود: متاسفانه با توجه به دمای
منهای چهار درجه و سیلی که از ابتدای سال با توجه به بارش های شدید در شهرستان جاری
شده ،حدود 100هکتار از این محصول دچار خسارت شد و سطح زیرکشت جو آبی به 4850 هکتار
تقلیل پیدا کرد.

وی با توجه به اینکه نظارت کارشناسان جهاد
کشاورزی و ارائه مشاوره به کشاورزان، استفاده از نهاده های استاندارد در زمان کشت و
بارندگی های مناسب بهاری از عواملی هستند که باعث افزایش تولید نسبت به سال گذشته می
شود، عنوان کرد: با این حال به همت کشاورزان منطقه حدود 493 هکتار از کل سطح زیرکشت
این محصول در شهرستان جوین زیرپوشش بیمه کشاورزی قرار گرفت.

حمیدی راد با اشاره به اینکه در این شهرستان
جو  در مهر و آبان ماه کشت و میانه خرداد ماه
آماده برداشت میشود افزود: میانگین برداشت از هر هکتار جو در این شهرستان 4.5 تن برآورد
می‌شود.

مسئول تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی
شهرستان جوین در پایان خاطرنشان کرد: محصول جو تولید شده در این شهرستان به مصرف کارخانه‌های
تولید خوراک دام و همچنین مرغداری‌ها رسیده و در این رابطه نقش مهمی در تامین غذایی
واحدهای تولید گوشت سفید و قرمز دارد.